homemailtoКарта сайта РУС  УKР  
CAP/CIPA в Українів Україні Registered TradeMark:  International Registration #877380, CIPAEN Inc., USA
 


Авторизація

Новини Всі новини >>

2021-10-29 |

ДО УВАГИ УЧАСНИКІВ ЛИСТОПАДОВОЇ СЕСІЇ САР/СІРА!

У зв‘язку зі стрімким поширенням серед населення України захворюваності на гостру респіраторну інфекцію COVID-19 та переходом більшості областей, де розташовані екзаменаційні центри складання іспитів по програмі CAP/CIPA, до "червоного" рівня епідеміологічної небезпеки, введено певні обмеження допуску до участі в іспитах, відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 09.12.2020 №1236 "Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2".

Відповідно до Постанови КМУ №1236, всі учасники екзаменування та адмініструючий персонал для допуску до іспитів повинні мати один із наступного списку документів:

  1. документ, що підтверджує отримання повного курсу вакцинації: міжнародний, внутрішній сертифікат або іноземний сертифікат, що підтверджує вакцинацію від COVID-19 однією дозою однодозної вакцини або двома дозами дводозної вакцини (зелені сертифікати), які включені Всесвітньою організацією охорони здоров’я до переліку дозволених для використання в надзвичайних ситуаціях,
  2. довідка про негативний результат тестування методом полімеразної ланцюгової реакції (ПЛР), зробленого не більше ніж за 72 години до іспиту)
  3. довідка про одужання особи від зазначеної хвороби, чинність якого підтверджена за допомогою Єдиного державного вебпорталу електронних послуг, зокрема з використанням мобільного додатка Порталу Дія.

Якщо учасник іспитів не має змоги надати один з цих документів, необхідно звернутися в Екзаменаційну мережу та надіслати на електронну пошту exams@capcipa.biz не пізніше 08.11.2021р. Заяву на перереєстрацію дати складання іспиту(-ів) на березневу сесію 2022р. (для іспитів Аудит та ФМ на наступну екзаменаційну сесію 2022 р., коли буде проводиться відповідний предмет).

Будь ласка, слідкуйте за новинами на нашому сайті. Ми інформуватимемо кандидатів щодо необхідних змін у процедурі проведення іспитів, які можливо доведеться внести, щоб уникнути поширення вірусної інфекції SARS-CoV-2 у процесі проведення екзаменаційної сесії.

Дякуємо за розуміння! Бажаємо міцного здоров'я, гарного настрою, та рекомендуємо дотримуватись профілактичних заходів!

Новини від организаторів навчання

Компания "Веда" приглашает Вас принять участие в тренингах международной сертификации бухгалтеров уровня САР

Читати детальніше»

Опыт подготовки по международным сертификатам с 2006г. Профессиональные преподаватели-практики. Удобное месторасположение - м.Олимпийская. Обязательная проверка домашних заданий,авторские дополнительные материалы

Читати детальніше»

Приглашаем с нами успешно сдать экзамены и получить сертификат CAP!!! Литература САР и авторские материалы! Бонусное занятие, пробный экзамен! Высокий процент сдачи! Новогодние скидки!

Читати детальніше»

Всі новини від організаторів навчання»

Вакансії

CHI Biosilk Ukraine
"Бухгалтер первинного обліку-касир"
CHI Biosilk Ukraine
"Бухгалтер з обліку товарів"

Резюме


главный бухгалтер
Хмара Ирина Александровна
Главный бухгалтер
Лукъянчук Елена Васильевна
Головний бухгалтер
Сташевская Лариса Юрьевна
Головний бухгалтер, заступник головного бухгалтера
Шутенко Оксана Васильевна
Главный бухгалтер, бухгалтерское сопровождение и обслуживание (Харьков)
Булюк Татьяна Николаевна
Главний бухгалтер

Наші клієнти

Співробітники цих та багатьох інших компаній обрали програму CAP/CIPA для підвищення свого професійного рівня
© 2009-2024 UEnet
© 2009-2024 CIPAEN in Ukraine
03127 м. Київ, вул. Героїв оборони, 10-А, поверх 3, кв.3