homemailtoКарта сайта РУС  УKР  
CAP/CIPA в Українів Україні Registered TradeMark:  International Registration #877380, CIPAEN Inc., USA
 


Авторизація

Новини Всі новини >>

2020-06-18 |

Шановні учасники літньої екзаменаційної сесії!

Для уникнення поширення вірусної інфекції підчас проведення екзаменаційної сесії CAP/CIPA влітку 2020 року вводяться ТИМЧАСОВІ необхідні зміни у процедурі проведення іспитів:

  1. При реєстрації, очікуванні запрошення в аудиторії, та в аудиторіях кандидати повинні уникати скупчення та дотримуватися безпечної дистанції.
  2. Кандидати та адмініструючий персонал на території екзаменаційного центру повинні бути ОБОВ’ЯЗКОВО В ЗАХИСНИХ МАСКАХ або респіраторах як під час реєстрації, так і під час іспиту.
  3. Допуск кандидатів до реєстрації на іспит та до складання іспиту можливий лише після проходження температурного скринінгу та перевірки ознак респіраторного захворювання (нежить, кашель, задишка тощо). У випадку наявності у кандидата температури вище 37,2C та ознак респіраторного захворювання – складається відповідний акт та передається в Екзаменаційну мережу, що свідчитиме про відсутність кандидата на екзамені з поважних причин.
    Якщо температура тіла понад 37,2C є для кандидата нормою, радимо завчасно звернутися до свого сімейного лікаря та отримати відповідну довідку, яка це підтверджує. Отримана довідка буде розглядатися визначеним для проведення температурного скринінгу працівником, який перевірить симптоматику того чи іншого захворювання згідно довідки та ухвалить рішення – допускати до іспиту чи ні.
  4. При ідентифікації кандидатів, паспорти слід показувати в розгорнутому вигляді, тримаючи в руках. За потреби, адмініструючий персонал може попросити кандидата зняти на кілька секунд маску (на затриманому подиху).
  5. При реєстрації перед іспитом рекомендується користуватися особистими ручками.
  6. В якості карантинного виключення з правил, під час іспиту кандидатам дозволяється тримати на робочому місці, окрім екзаменаційних матеріалів та паспорта, запасну маску, антисептик/санітайзер та прозору пляшку з питною водою. Рекомендується брати з собою просту негазовану воду; через необхідність забезпечення санітарного режиму Екзаменаційна мережа НЕ буде забезпечувати питну воду, разові стакани і організовувати місця для споживання води.
  7. Кандидатам дозволяється пити воду підчас написання іспиту НЕ виходячи з аудиторії, якщо це не буде заважати іншим.
    Рекомендуємо перед заходом до аудиторії відвідати санітарну кімнату та помити руки або обробити їх антисептиком. Звертаємо Вашу увагу, що на вході до аудиторії, в якій проводитиметься іспит, буде організовано місце для обробки рук антисептиками.
    На робочих столах та інших поверхнях в аудиторіях проводитиметься очищення і дезінфекція спеціальними розчинами. Аудиторії, в яких проводитимуться іспити, перед початком іспиту будуть провітрюватися не менше 30 хв. Під час екзамену, за сприятливих погодних умов, будуть відкриті вікна.

Шановні кандидати, дотримання цих простих вимог слугує одночасно і вашому і нашому захисту!

Новини від организаторів навчання

Опыт подготовки по международным сертификатам с 2006г. Профессиональные преподаватели-практики. Удобное месторасположение - м.Олимпийская. Обязательная проверка домашних заданий,авторские дополнительные материалы

Читати детальніше»

Сертифицированные тренеры- практики КНЕУ им. Вадима Гетьмана проводят 100% подготовку к экзаменам

Читати детальніше»

Приглашаем с нами успешно сдать экзамены и получить сертификат CAP!!! Литература САР и авторские материалы! Бонусное занятие, пробный экзамен! Высокий процент сдачи! Новогодние скидки!

Читати детальніше»

Всі новини від організаторів навчання»

Вакансії

CHI Biosilk Ukraine
"Бухгалтер первинного обліку-касир"
CHI Biosilk Ukraine
"Бухгалтер з обліку товарів"

Резюме


главный бухгалтер
Хмара Ирина Александровна
Главный бухгалтер
Лукъянчук Елена Васильевна
Головний бухгалтер
Сташевская Лариса Юрьевна
Головний бухгалтер, заступник головного бухгалтера
Шутенко Оксана Васильевна
Главный бухгалтер, бухгалтерское сопровождение и обслуживание (Харьков)
Булюк Татьяна Николаевна
Главний бухгалтер

Наші клієнти

Співробітники цих та багатьох інших компаній обрали програму CAP/CIPA для підвищення свого професійного рівня
© 2009-2024 UEnet
© 2009-2024 CIPAEN in Ukraine
03127 м. Київ, вул. Героїв оборони, 10-А, поверх 3, кв.3