homemailtoКарта сайта РУС  УKР  
CAP/CIPA в Українів Україні Registered TradeMark:  International Registration #877380, CIPAEN Inc., USA
 


Авторизація

Новини Всі новини >>

2015-02-04 | Антимонопольний комітет України: «Іспити за програмою CIPA в Україні законно проводить тільки ГО« CIPAEN в Україні »

CIPAEN-UA неодноразово письмово зверталася до керівників ФПБАУ з питання запобігання правопорушень та недобросовісної конкуренції в діяльності з використанням позначення "іспити за програмою CIPA" Не отримавши відповіді на жодне зі своїх письмових звернень до ФПБАУ, Громадська організація "Екзаменаційна мережа CIPA в Україна "звернулася із заявою про недобросовісну конкуренцію в АМКУ, державний орган, уповноважений контролювати дотримання законодавства про захист економічної конкуренції.



На підставі наданих ГО "ФПБАУ" та ГО "CIPAEN в Україні" документів і свідчень, Київське територіальне відділення АМКУ прийшло до наступних висновків:



- ГО "ФПБАУ" може здійснювати реєстрацію лише тих кандидатів, які виявили бажання зареєструватися на іспити саме через ФПБАУ; - Іспити за програмою CIPA в Україні законно проводить тільки ГО "CIPAEN в Україні", на підставі документально підтверджених прав на здійснення екзаменованія з використанням позначень CIPA та CIPAEN;



- ГО "ФПБАУ" та ГО "Екзаменаційна мережа CIPA в Україні" (далі - цитата з ув'язнення АМКУ) "не перебувають у конкурентних відносинах на ринку проведення іспитів за програмою CIPA, оскільки Заявник (CIPAEN в Україні) проводить на території Україна іспити за програмою CIPA, у той час, як ФПБАУ лише здійснює реєстрацію на іспити ... ".



Представник ФПБАУ надав Антимонопольному комітету України показання та документи, що переконали АМКУ в тому, що ФПБАУ не має прямого відношення до проведення в Україні іспитів за програмою CIPA, а лише здійснює послугу реєстрації на іспити і певні координаційні зусилля. Права на здійснення реєстрації кандидатів на іспити за програмою CIPA мають всі професійні об'єднання, які уклали відповідні договори з CIPAEN в Україні (тобто таже УАСБА і ФАБФ АПКУ)



У 2014 році ФПБАУ здійснивши реєстрацію на іспити не передала її документи кандидатів в офіційно зареєстровану базу даних CIPAEN в Україні. Таким чином, невелике колличество кандидатів складали іспити (названі "іспитами за програмою CIPA") в невстановленої організації не має прав на проведення іспитів CIPA в правовому полі України.



Іспити проводилися і перевірялися по незатвердженим CIPAEN екзаменаційним завданням і відповідно з невстановленими процедурами. Сподіваємося, що учасники програми CIPA будуть уважні і при реєстрації на іспити переконаються в тому, що будуть дійсно складати іспити організації, що має досвід, репутацію, і, головне, законні права в правовому полі України на здійснення екзаменованія CIPA.

Новини від организаторів навчання

Метро Театральная. Обучайся с практиками по МСФО. Работая над собой вместе с преподавателем, единой командой - вы имеете успех!!!

Читати детальніше»

Вебинары (онлайнт занятия) на сертификат CAP/CIPA с 13-17 сентября 2014 года.

Читати детальніше»

Эффективная подготовка по программе CAP/CIPA. Лучшие преподаватели-практики, уникальная литература БОНУС! – доступ к порталу дистанционного обучения! 90% сдачи!

Читати детальніше»

Всі новини від організаторів навчання»

Вакансії

CHI Biosilk Ukraine
"Бухгалтер первинного обліку-касир"
CHI Biosilk Ukraine
"Бухгалтер з обліку товарів"

Резюме


главный бухгалтер
Хмара Ирина Александровна
Главный бухгалтер
Лукъянчук Елена Васильевна
Головний бухгалтер
Сташевская Лариса Юрьевна
Головний бухгалтер, заступник головного бухгалтера
Шутенко Оксана Васильевна
Главный бухгалтер, бухгалтерское сопровождение и обслуживание (Харьков)
Булюк Татьяна Николаевна
Главний бухгалтер

Наші клієнти

Співробітники цих та багатьох інших компаній обрали програму CAP/CIPA для підвищення свого професійного рівня
© 2009-2024 UEnet
© 2009-2024 CIPAEN in Ukraine
03127 м. Київ, вул. Героїв оборони, 10-А, поверх 3, кв.3