homemailtoКарта сайта РУС  УKР  
CAP/CIPA в Українів Україні Registered TradeMark:  International Registration #877380, CIPAEN Inc., USA
 


Авторизація

Новини Всі новини >>

2015-02-04 | Новий професійний рівень фахівців з налогобложения - DipTAX

Для фахівців з оподаткування, кандидатів, або вже мають кваліфікацію САР, надається можливість підтвердити рівень своєї професійної компетенції, отримавши новий Диплом з оподаткування: DipTAX / CIPA. Для цього небхідно скласти іспит "Податки та Збори - просунутий рівень" / "Advanced Тaxation". Іспит охоплює елементи нормативної бази, не відображені глибоко в іспиті "Податки". "Advanced Тaxation" включає аспекти податкового планування, складні і комплексні питання оподаткування, такі як трансфертне ціноутворення, оподаткування операцій з цінними паперами та деривативами, та ін.



Програма та іспит "Податки та Збори - просунутий рівень" / "Advanced Тaxation" відповідають сучасним вимогам бізнесу і дають надійну гарантію (підтвердження) рівня кваліфікації фахівців з оподаткування. Іспит "Податки і збори - просунутий рівень" відбудеться 14.03.2015г. (субота), в містах Київ, Дніпропетровськ, Львів, Одеса, Харків.



Увага! Зареєструватися на іспит "Advanced Тaxation"; в березневу екзаменаційну сесію 2015р. можна по промо-ціною 750 грн. Формат іспиту відповідає форматам інших іспитів рівня CIPA. Завдання іспиту "Advanced Тaxation" включає в себе 5 завдань і 40 тестових питань, представлених у вигляді екзаменаційного буклету, що включає і екзаменаційні завдання і місця для написання відповідей.



Реєстрація на іспит відкрита з 02.02.2015г. по 02.03.2015г. Правила проведення іспиту та порядок реєстрації на іспит "Advanced Тaxation" ідентичні правилам для іспитів рівня CIPA. Іспити CIPAEN орієнтовані на практиків, тому кандидатам, що спеціалізуються на податковому обліку, не складе особливих труднощів підтвердити свій рівень кваліфікації складанням іспиту "Advanced Тaxation".



У підготовці до здачі іспиту "Податки та Збори - просунутий рівень" допоможе Програма курсу (з правовою базою і рекомендованими джерелами), План змісту іспиту та Приклади завдань, представлені на сайті http://capcipa.ua/ua/library Взяти участь в іспиті "Податки та Збори - просунутий рівень" / "Advanced Тaxation" може будь-який зареєстрований учасник програми CAP / CIPA. Для участі в іспиті не вимагається сертифікат САР, однак на момент отримання диплома DipTAX кандидат повинен бути членом професійного об'єднання і мати підтверджений статус здав на рівень САР.

Новини від организаторів навчання

Коллеги! Приглашаем на ЗИМНЕЕ обучение в компанию ТАК-ГРУП! Занятия в небольших группах, на м.Левобережная или м.Дворец Украина, лучший преподавательский состав, осенние скидки

Читати детальніше»

Готуємося з Українським центром професийного розвитку до зимової сесії 2024!

Читати детальніше»

Метро Театральная. Обучайся с практиками по МСФО. Работая над собой вместе с преподавателем, единой командой - вы имеете успех!!!

Читати детальніше»

Всі новини від організаторів навчання»

Вакансії

CHI Biosilk Ukraine
"Бухгалтер первинного обліку-касир"
CHI Biosilk Ukraine
"Бухгалтер з обліку товарів"

Резюме


главный бухгалтер
Хмара Ирина Александровна
Главный бухгалтер
Лукъянчук Елена Васильевна
Головний бухгалтер
Сташевская Лариса Юрьевна
Головний бухгалтер, заступник головного бухгалтера
Шутенко Оксана Васильевна
Главный бухгалтер, бухгалтерское сопровождение и обслуживание (Харьков)
Булюк Татьяна Николаевна
Главний бухгалтер

Наші клієнти

Співробітники цих та багатьох інших компаній обрали програму CAP/CIPA для підвищення свого професійного рівня
© 2009-2024 UEnet
© 2009-2024 CIPAEN in Ukraine
03127 м. Київ, вул. Героїв оборони, 10-А, поверх 3, кв.3