homemailtoКарта сайта РУС  УKР  
CAP/CIPA в Українів Україні Registered TradeMark:  International Registration #877380, CIPAEN Inc., USA
 


Авторизація

Статті Всі статті >>


2007-05-18 | Останні досягнення програми CIPA та попит на кваліфікованих фінансових спеціалістів

Нещодавно стали відомими результати останньої екзаменаційної сесії за програмою CIPA, що відбувалася 16-19 березня 2007 року. Тоді можна було складати іспити тільки на рівень CAP, тобто Фінансовий облік-1, Управлінський облік-1, Податки та право. Тепер вже можна підбити певні підсумки, що свідчать про стрімкий розвиток сертифікації в Україні.

За результатами березневої сесії, ще 300 українських фахівців стали кваліфікованими для отримання сертифікату CAP, що майже на 50% перевищує середню кількість нових "кепів" після кожної сесії. Також це історично найбільший показник "успішності" за одну сесію.

До речі, успішність складання іспитів також суттєво збільшилася і становила в середньому 75% за березневу сесію – чи не найвищий показник успішності!. Це свідчить про те, що учасники програми CIPA в Україні демонструють дедалі вищий рівень професійної підготовки та кваліфікації.

Також росте й кількість учасників іспитів, програма здобуває все більшу популярність серед українських фахівців з бухгалтерського обліку, фінансів, аудиту. Порівняно з березнем 2006 року, кількість учасників іспитів в березні 2007 року збільшилася на 47%!

Та й сама Екзаменаційна мережа не стоїть осторонь процесів розвитку бухгалтерської професії в Україні.

Для учасників програми CIPA тепер доступні екзаменаційні модулі минулих сесій з розв’язками і стислим аналізом найпоширеніших помилок. Це надасть кандидатам можливість більш ґрунтовно підготуватися до іспитів, допоможе уникнути помилок під час майбутніх іспитів. Найближчим часом на персональних сторінках учасників можна буде знайти всі екзаменаційні модулі листопадової сесії 2006 року.

В Україні – бум на кваліфікованих фінансових спеціалістів!

Розвиток бізнесу фінансових послуг та аудиту в Україні у 2006 році був чи не найстрімкішим в усьому світі. Так, доходи міжнародної аудиторської компанії KPMG в Україні зросли на 60%, а діяльність компанії в Україні зростала найшвидше порівняно з іншими регіонами світу в 2006 році. (газета Kyiv Post, 8 лютого 2007)

За свідченням спеціалістів ринку праці, а також експертів провідних українських та міжнародних аудиторських компаній, попит в Україні на висококваліфікованих бухгалтерів, аудиторів, фінансових менеджерів значно перевищує пропозицію. Особливо відчутною є нестача фахівців, що володіють Міжнародними стандартами фінансової звітності (МСФЗ, IFRS). Компанії приймають на роботу фахівців, що успішно склали один або декілька іспитів за програмою CIPA, а багато підприємств обрали програму CIPA як корпоративну програму підвищення квалфікації фінансового персоналу.

Новини від организаторів навчання

Вебинары (онлайнт занятия) на сертификат CAP/CIPA с 13-17 сентября 2014 года.

Читати детальніше»

Метро Театральная. Обучайся с практиками по МСФО. Работая над собой вместе с преподавателем, единой командой - вы имеете успех!!!

Читати детальніше»

Сертифицированные тренеры- практики КНЕУ им. Вадима Гетьмана проводят 100% подготовку к экзаменам

Читати детальніше»

Всі новини від організаторів навчання»

Вакансії

CHI Biosilk Ukraine
"Бухгалтер первинного обліку-касир"
CHI Biosilk Ukraine
"Бухгалтер з обліку товарів"

Резюме


главный бухгалтер
Хмара Ирина Александровна
Главный бухгалтер
Лукъянчук Елена Васильевна
Головний бухгалтер
Сташевская Лариса Юрьевна
Головний бухгалтер, заступник головного бухгалтера
Шутенко Оксана Васильевна
Главный бухгалтер, бухгалтерское сопровождение и обслуживание (Харьков)
Булюк Татьяна Николаевна
Главний бухгалтер

Наші клієнти

Співробітники цих та багатьох інших компаній обрали програму CAP/CIPA для підвищення свого професійного рівня
© 2009-2024 UEnet
© 2009-2024 CIPAEN in Ukraine
03127 м. Київ, вул. Героїв оборони, 10-А, поверх 3, кв.3